Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brazil hatóságok Batmant hívták segítségül

2012.03.10. 14:58 koimbra 3 komment

Brazíliában Taubaté városában elharapódzott a bűnözés és az erőszak, a lakosság retteg, a rendőri erők folyamatosan dolgoznak. A fejesek azt találták ki, hogy magát Batman hívják segítségül, egy katonai múlttal bíró fickót, Andre Luiz Pinheirot kértek fel arra, hogy bújjon bele a jelmezbe. Pinheiro egyébként is gyakran húzza fel Denevérember jelmezét, gyerekzsúrokon és egyéb hasonló eseményeken szokott részt venni.

A helyi lakosoknak és a kereskedőknek tetszik az ötlet. Batman nem fog háztetőkön ugrálni, akciókban részt venni, a háttérben fog maradni,  megpróbálja erősíteni a jó viszont a lakosság és a rendőrség között. Illetve a drogfogyasztással járó veszélyeket fogja ecsetelni. Arról nem érkezett hír, hogy jár-e Batmobile szolgálati jármű a meló mellé és azt sem tudni, hogy látható lesz-e az esti égbolton a "batsignal".

Címkék: batman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr384305447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2012.03.10. 16:41:23

Batman nem Michael Knight! Könyörgöm, ki találta ki ezt?

mr.roper 2012.03.10. 22:24:08

@L'Angelus: hát a Jogért és Igazságért Alapítvány...:-)
süti beállítások módosítása