Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.03.14. 21:56 koimbra 2 komment

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden
Budapest Film Script Competition forgatókönyvíró pályázat!!

Robert Rodriguez most azt mondta, hogy nyáron lát hozzá a Sin City folytatásához. Szerintem már csak szórakozik.

A Paramount 2013 júniusára tolta át a World War Z-t, a One Shot Tom Cruise thrillert pedig betette 2012 decemberére.

A Warner tavaly jégre tette, de most ismét felmelegítette az Arthur and Lancelot tervezetet. Úgy néz ki, hogy Colin Farrell lesz Lancelot.

Michael Fassbender lesz a főszereplője a Hegyek között regény filmváltozatának. Gerardo Naranjo dirigálhatja a produkciót.

Tom Felton is játszani fog az Attachment erotikus thrillerben.

Az emberi százlábú harmadik részében 500 egyénből hoznak össze százlábút.

Chloe Moretz és Rupert Grint is felbukkan a The Drummerben.

F.Gary Gray és Sam Worthington lelépett a The Last Days of American Crime fedélzetéről, a stúdió Anthony Mandler kliprendezőt kérte fel, hogy csinálja meg az alkotást.

Ed Helmsnek fogalma sincs, hogy ki terjeszti azt, hogy ő lesz a Család vakáció folytatásának főszereplője, őt eddig nem keresték meg.

McG produceri felügyelete alatt valósulhat meg a Dead Spy Running, úgy volt, hogy Stephen Gaghan vezényli le a filmet, de végül Jonathan Levine ölében landol a lehetőség. Az "új generációs" kémekről szól a projekt, ahol a főszereplők az internetet és a facebookot is használják.

A Warner szerezte meg William Landay regényének, a Defending Jacobnak a megfilmesítési jogait. Egy kerületi ügyész áll a középpontban, egy gyilkossági ügy során a bizonyítékok arra engednek következtetni, hogy saját 14 éves fia volt a tettes. Az ügyész úgy dönt, hogy bevállalja fia védelmét.

Lee Falk képregényhőse, Mandrake is a filmvászonra költözik. Mandrake egy bűvész, aki hipergyorsan képes bárkit hipnotizálni és gyakran segíti a rendőrség munkáját.

Michael Eisner 2007-ben vette meg a Topps kártyagyárat és úgy döntött, hogy filmet szeretne a Garbage Pail Kids kártyák alapján. Az alkotást PES készítheti el, ő korábban reklámokat hozott össze.

Barbra Streisand és Joel Silver felkérték Julian Fellowest, hogy írjon forgatókönyvet a Gypsy Tony-díjas színdarabból. A film főszerepét maga Streisand játszaná.

Dark Shadows banner

 

A Men in Black 3 viral site-ján bukkant fel az alábbi poszter

 

Safe poszter

 

Skyfall fan made poszter

 

Pascal Witaszek készítette az alábbi posztert, ha lenne életrajzi film Walt Disneyről ő azt szeretné, ha Ryan Gosling játszaná a főszerepet, a rendezői székben pedig Ron Howard ülne.

 

[REC]3 előzetes

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884317310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2012.03.15. 10:19:47

Ez a Sin City ügy már egyre bosszantóbb. Mindazonáltal az első rész mérhetetlen kult státusza miatt lehet nem is kellene 2. rész. Csak akkor ha megfelelő színvonalon szállítaná a direktor. :P
süti beállítások módosítása