Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Téves hívás websorozat 3. része

2012.03.17. 12:44 koimbra 2 komment

Téves hívás című websorozatnak megérkezett a 3. epizódja is. A sorozat egy a médiába véletlen baleset folytán bekerült fiú, Dani (Szabó-Kasornya Dávid) történetét meséli el, aki megtapasztalja milyen felszínes és kemény is a média világa, és az emberek mindenre képesek, ha sok pénzről van szó.

A sorozatban megismerkedhetünk Tibivel (Honti-Molnár Gábor) az idegbeteg managerrel, Gézával (Csontos Levente) a kedves, de megtört testőrrel, Cintiával (Ledneczky Anikó) a törtető újságíróval, és Annával (Tóth Szilvia) az egyszerű lánnyal, akibe Dani beleszeret.

 

A sorozat vendégszereplői többek között: Janik László, Márkus Judit, Dib Mariann, Androvics K. Balázs (Hoolie), Veres Róbert (MC DC), Mális Katalin (VV Katka), Mészáros Gábor (Lupa Crew).

 

 

A sorozatnak jelenleg 3 része készült el a Reginafilm által, Kámán Albert rendezésében, jelenleg egy pályázatra vár, és várja a további szponzorokat is minden kategóriában, hogy legyen lehetősége folytatni a sorozatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr634321890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monana 2012.03.18. 22:12:03

pilot epizódból csak 1 lehet

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.03.19. 10:24:06

@monana: Oh, tényleg, efelett elsiklottam:)
süti beállítások módosítása