Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sound of My Voice előzetes

2012.03.19. 21:16 koimbra 1 komment

Brit Marling a Sundance filmfesztiválon került a figyelem középpontjába, két alacsony költségvetésű sci-fiben játszott és még a forgatókönyvhöz is köze volt. A színésznő a Felettünk a Föld (Another Earth) után a Sound of My Voice-ban is megcsodálhatta a közönség.

A történet egy újságíró párról szól, akik egy titokzatos szekta után vizsgálódnak, illetve leginkább a vezetőjük érdekli őket a legjobban, mivel a nő állítólag a jövőből érkezett. Zal Batmanglij dirigálta a produkciót, aki Marlinggal már elkészítette a The East filmjét, ebben már Ellen Page, Julia Ormond és Alexander Skarsgård is felbukkan. Ha a Sound of My Voice előzetese felkeltette a figyelmeteket a film honlapján megnézhetitek a film első 12 percét.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664326883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása