Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cosmopolis teaser - Cronenberg újabb filmje

2012.03.22. 12:11 koimbra 3 komment

A Veszélyes vágy (A Dangerous Method) egyáltalán nem úgy nézett ki, mintha David Cronenberg készítette volna. Pedig az emberi lélek sötét oldala és a pszichoanalízis pont a megfelelő téma lett volna a rendezőnek.

Ám a Cosmopolis első teasere után megnyugodhatunk, Cronenberg visszatalált régi önmagához. Robert Pattinson (Colin Farrell-t akarták, de az Emlékmás remake miatt nem ért rá) egy milliárdost alakít, akinek egy igen zűrös napját követhetjük végig, pedig csak a fodrászhoz indult. Egyértelműen R kategóriás, meztelenkedés és vér garantált, piros 18-as karika.

Címkék: teaser könyvből film cosmopolis

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364332771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2012.03.22. 14:41:14

Cronenberg rendezett már travesztita romantikus drámát is (Pillangó úrfi), úgyhogy nem áll tőle messze a műfaji kalandozás. Ezt a Pattinson-gyereket azért remélem szétcincálja...

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.22. 19:04:40

Remélem jó lesz. Pattinsonnak ez megint csak nagy lehetőség, az Emlékezz rámban és a Vizet az elefántnakban is fantasztikusan játszott, már nem kell sok, és kitör, az Alkonyatos skatujából.

vrango 2012.03.24. 07:26:52

Érdekes a trailer - talán megint a "régi" Cronenberget kapjuk vissza...
süti beállítások módosítása