Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Boyle Bond rövidfilmje, Bay Halloweenje, újabb Ted előzetes

2012.04.04. 22:05 koimbra Szólj hozzá!

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre, videója röviden.
Scott Stewart rendezi a Dark Skies sci-fit, amiben egy űrlény megjelöl egy gyereket, akit majd a jövőben valamikor el fog rabolni. Keri Russell és Daniel Barrett alakítják a szülőket.

A színészek már aláírtak Az éhezők viadala folytatására, de Gary Ross még nem, több fizetést akar a stúdiótól.

Dominic Cooper leszerződött a Dead Man Down thrillerre, Colin Farrell és Noomi Rapace már a fedélzeten van, rendező Niels Arden Oplev.

Liam Neeson és Olivia Wilde már benne van a Third Person filmben, Paul Haggis filmje három különböző párt mutat be, akik külön városban élnek egymástól.

Jorma Taccone, a MacGruber rendezője vezényelheti le a The Great Unknown képregény filmváltozatát. A történet főhőse meg van arról győződve, hogy valaki lopja a gondolatait.

Barry Levinson életrajzi filmet készít Hank Aaron baseball legendáról, Howard Bryant regénye, a The Last Hero szolgáltatja az alapanyagot.

Chris Columbus kinézte magának Kristin Hannah Home Front regényének a megfilmesítési jogait. Egy amerikai nő szemszögéből követhetjük az eseményeket, aki feleségként és anyaként is próbál mindent beleadni, miközben a Nemzeti Gárdánál végzi feladatát, konkrétan egy Black Hawk pilótája.

Danny Boyle, az olimpiai játékok rendezője egy James Bond rövidfilmet vezényelt le. A The Arrival címre keresztelt alkotásban Bond felbukkan a Buckingham kastélyban, ahol azzal a feladattal bízzák meg, hogy nyissa meg az olimpiai játékokat.

A Platinum Dunes segíti a következő Halloween rész létrejöttét, ami nem idén várható. Producer: Michael Bay. Todd Farmer és  Patrick Lussier dolgozott rajta legutóbb, de elvileg ők már nem tartózkodnak a projekt környékén.

Fernando Meirelles azon van, hogy megnyerje Michael Fassbender az Onassis filmjére. A színésznek Bobby Kennedy szerepét szánja.

Jeremiah Friedman és Nick Palmer az Universalnak adta el a Speeding Bullet forgatókönyvét, aminek a története állítólag a Die Hardra hajaz. A Paramount is nagyon rá akarta tenni a mancsát a szkriptre.

Itt meghallgathatod Danny Elfman muzsikáját, amit a Dark Shadowshoz szerzett.

Brave karakterposzerek.

Még egy Ted előzetes

 

Men in Black 3 tv spot

 

Az emlékmás színfalai mögött

 

Trishna előzetes

 

Újabb Bel Ami előzetes

 

Paranorman tv spot

 

Snow White and the Huntsman tv spot

 

A Take This Waltz köv. előzetese

 

 

 

Így készült: trükkök a Chornicle - hez

 

Kép A burokból

 

A Rush forgatásáról, Chris Hemsworth elveszi Olivia Wilde-ot

 

Blood C: Last Dark anime előzetes

 

David Lynch: Crazy Clown Time video

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964364209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása