Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Downey Jr. a The Judge-ban

2012.04.05. 12:24 koimbra Szólj hozzá!

Habár Robert Downey Jr. teljesen elfoglalt mostanság mégis bevállalta a The Judge dramedy főszerepét, ráadásul még saját produkciós cégét is bevonta a munkálatokba. A színész egy nagyvárosban ténykedő ügyvédet alakít, édesanyja halála után hazatér, ahol kiderül, hogy apja - aki történetesen bíró - a gyanúsított az ügyben.

David Dobkin vállalta el a rendezői teendőket, annyi biztos, hogy nem lóhalálában hozzák össze a filmet. Dobkin az Arthur & Lancelot projektet próbálja megvalósítani, de talán még a Warner sem tudja mi legyen a tervezettel.

A The Judge forgatókönyvét Nick Schenk, a Gran Torino írója szállította le, amin a fejesek szerint van még mit csinosítani. A szkriptet odaadták az újoncnak számító Bill Dubuque-nak. Már túl van a The Accountant és The Headhunter's Calling lekörmölésén és munkájával igencsak elégedettek lehettek, ha a Warner és Downey Jr. is megbízik benne.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr544365274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása