Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

HIGH School előzetes

2012.04.05. 22:04 koimbra 2 komment

Uh, a High School vígjátékról jó régen nem lehetett hallani semmit, szép csendben várakozott a sorára. Még 2010-ben mutatták be a Sundance-en, ám végre eljut a mozikba, Amerikában június 1-től lehet rá jegyet váltani.

A sztori szerint egy egy középiskolában kihirdetik, hogy csak úgy lehet leérettségizni, ha a drogteszt negatív. Az egyik diák felettébb nagy bajban van, ezért kétségbeesett lépésre szánja el magát: terve szerint az egész sulit befüvezteti.

Matt Bush játssza a főszerepet, Michael Chiklis lesz az igazgató, Colin Hanks egy tanárt kelt életre, de az egészben a legnagyobb arc Adrien Brody lesz, aki Psycho Edet kelti életre. Bizony, ez is R kategóriás szórakozás lesz.

Címkék: trailer high school vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474366541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.04.06. 09:43:26

Na a How high poén előkerült. Brody durván jól fest a dealer szerpében, de a trailer mégsem túl meggyőző. Azé' megnézzük.
süti beállítások módosítása