Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Savages előzetes

2012.04.05. 21:49 koimbra 2 komment

A Savages a magyarul is megjelent (Barbár állatok) Don Winslow regénye alapján készült, elvileg a mozis verzió sem tér el túlzottan a könyvtől, hiszen a forgatókönyvet maga a szerző írta Shane Salerno-val közösen. Oliver Stone vette kezébe a gyeplőt, Taylor Kitsch és Aaron Johnson kaliforniai marihuána termesztőket alakítanak. Bekopogtat az ajtajukon egy mexikói kartell és azt szeretné, ha a srácok úgy termesszenek és árulják "terméküket", ahogy ők fütyülnek. Az üzlet nem jön létre, Elena (Salma Hayek), a kartell vezetője bepipul és elraboltatja emberével (Benicio Del Toro) a barátnőjüket (Blake Lively, Jennifer Lawrence-t akarták, de ő Az éhezők viadalát választotta). A két békés természetű termesztő erre bepipul. R kategóriás akció-vígjátékot várjunk.

Címkék: trailer könyvből film savages

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr934366496

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.06. 10:15:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2012.04.06. 08:11:11

A Mester legutóbbi munkáit figyelembe véve a Disney állhat a háttérben...

szkristof92 2012.04.06. 08:44:39

Úgy látszik Stone végre észhez tért és olyan filmet tákolt össze ami témában meg megvalósításban is méltó lesz a nevéhez.
süti beállítások módosítása