Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2012.04.11. 21:10 koimbra Szólj hozzá!

Ízlik a magyaroknak az Amerikai pite

            Megjött a magyar közönség étvágya húsvét hétvégéjén, hiszen a mai napig 105 ezernél is többen váltottak jegyet az Amerikai pite – A találkozó című vígjátékra, ami a tavaszi moziszezon egyik legjobb nyitása. A nagy lelkesedés teljesen indokolt, hiszen a 13 évvel ezelőtt indult pités sorozat hősei mit sem változtak. Mostanra már mindenki elveszítette ugyan a szüzességét, de bulizni továbbra is imád a csapat, és hiába tapossák harmincas éveik elejét, a szexualitás és az anyagcsere szorító problémái ugyanúgy minden gondolatukban felbukkannak, mintha még mindig gimisek lennének.

            (American Reunion – már a hazai mozikban!)


Liam Neeson vasalóval sokkolt

            Mosodát nyitott Liam Neeson nővére, Elizabeth, és az Oscar-jelölt sztár úgy gondolta: a jó bornak is kell a cégér, vagyis azzal segít a legtöbbet, ha ő maga is beáll vasalni. Két órán keresztül sokkolta az ügyfeleket vasalóval a kezében. Senki nem gondolta volna, hogy a családi vállalkozás fellendítése érdekében hajlandó kétkezi munkát vállalni, ezért hatalmas sor keletkezett a pult előtt, ahol serénykedett. Egy dologgal azonban nem számolt a 193 centi magas sztár: hogy ilyen hamar megfájdul a dereka vasalás közben. A műszak után férfiasan bevallotta, a vége felé alig várta már, hogy letehesse munkaeszközét.

            Legközelebb sokkal daliásabb szerepben láthatjuk Liam Neesont a mozikban. A Csatahajó című szuperprodukcióban Shane admirálist alakítja, aki flottáját a tenger mélyéről támadó idegen lények ellen vezeti. A legénységet olyan sztárok alkotják többek között, mint Rihanna, Taylor Kitsch és Alexander Skarsgaard.

            (Battleship – hazai bemutató: 2012. április 18.)

Békegalambokat küldött Észak-Koreába Aladdin admirális tábornok

 

            Teljes mellszélességgel támogatja a küszöbönálló észak-koreai rakétakilövést Wadiya köztársaság államfője, Aladdin admirális tábornok. A sivatagi mintaállam vezetője lelkesedése jeléül békegalambokat küldött a baráti észak-koreai vezetésnek, hogy a rakétakilövés pillanatában ezek röptetésével fejezzék ki a lépés békés szándékát. Ha ugyanis Észak-Korea jelen kísérletével bebizonyítja, hogy távoli kontinensekre is képes tömegpusztító fegyvereket eljuttatni, az imperialista hiénák még a gondolatát is elvetik annak, hogy a békeszerető észak-koreai népre támadjanak – fejti ki közleményében Aladdin admirális tábornok. Az államfő egyben delegációt küldött Észak-Koreába annak tanulmányozására, hogy a kényszermunkatáborok átnevelés alatt álló lakóinak munkaereje miként aknázható ki hatékonyabban a rakétasilók mélyépítési munkálatai során.

                 Aladdin admirális tábornok hosszú évek óta jelentős lépéseket tesz a tömegpusztító fegyverek fejlesztése érdekében, e munka nem ritkán meglepő részleteiről A diktátor című életrajzi filmből szerezhet ismereteket a világ békeszerető közönsége.

            (The Dictator – hazai bemutató: 2012. május 17.)

Plágiummal vádolják Mark Wahlberget

            Ráhúzzák a vizes lepedőt Mark Wahlbergre: kiadás előtt áll Amerikában egy könyv, amelyben az áll, a sztár egyik régi barátjától lopta a Törtetők című sorozat ötletét, amelynek köszönhetően igazán komoly tényező lett Hollywoodban. A szerző, Debra Carroll azt állítja, a szériát néhai bátyja, Donnie Carroll álmodta meg, de Wahlberg lenyúlta a projektet, és ő gazdagodott meg belőle. Debra itt nem áll meg: szerinte amikor Wahlberg csillaga felemelkedett, megfeledkezett régi barátjáról, még a temetésére sem ment el, igaz, a gyászoló család nem is örült volna, ha megjelenik.

            Ez már a második készülő könyv, amely kellemetlen dolgokat állít Wahlbergről. Volt testőre, Leonard Taylor is kipakolni készül, aki szerint a sztár nem jó ügyfél, mert fejébe szállt a dicsőség.

            Wahlberget legközelebb tőle szokatlan szerepben, egy vígjátékban láthatjuk Mila Kunis oldalán. A Tedben egy életre kelt bárdolatlan plüssmackó hoz merőben új színeket a hősök életébe.

            (Ted – hazai bemutató: 2012. augusztus 16.)  

Címkék: hírlevél uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr354386763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása