Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Cavill menekül, Seyfried nyomoz

2012.04.12. 21:00 koimbra Szólj hozzá!

Két thriller és egy dráma a magyar mozikban.

Elveszett (Gone): Amanda Seyfried játssza a thriller főszerepét, akinek testvére eltűnik, a rendőrség nem leli. A nő úgy gondolja, hogy pont az a sorozatgyilkos kapta el, akinek a markai közül korábban kicsúszott.


Az igazság nyomában (The Cold Light of Day): Henry Cavill karaktere szüleivel vakációzik Spanyolországban, de családjának hirtelen nyoma vész. Mint kiderül egy aktatáskát akarnak az elrablók. Bruce Willis játssza Cavill apját.


Tétova félrelépők (Late Bloomers): Angol-francia- belga dráma. Adam és Mary több évtizede házasok, előbbi azon elmélkedik, hogy régebben híresebb volt, utóbbi emlékezetkiesésben szenved és sportolni kezd. William Hurt és Isabella Rossellini játsszák a főbb szerepeket.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr324395397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása