Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Magic of Belle Isle előzetes - Rob Reiner ismét Morgan Freemannel dolgozott

2012.04.12. 12:02 koimbra 4 komment

Mintha Rob Reiner A bakancslista (The Bucket List) óta nem csinált volna semmit, pedig azóta elkészítette a Változó szerelem (Flipped) romantikus drámát, amit talán sokan kihagytak. Nos, igen, elsuhant a radar alatt. Új filmje, a The Magic of Belle Isle  talán nagyobb figyelmet kap.

A történet egy tolószékhez kötött megcsömörlött szerzőről szól, aki egy vidéki városba költözik. Megismerkedik egy egyedülálló anyukával és három gyermekével, idővel úgy érzi, hogy újra kedve támad az íráshoz. A főbb szerepekben Morgan Freeman, Virginia Madsen, Madeline Carroll, Kenan Thompson és Fred Willard látható, Amerikában július 6-án mutatják be.

(Az előzetest 18 éven felülieknek ajánlott, mivel a Korhatár Bizottság még nem sorolta be egyetlen kategóriába se.)

Címkék: trailer drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr484387770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2012.04.12. 14:46:38

Mivel 60 napon túl lesz a bemutatója, a törvény értelmében nem minősül sem hirdetésnek sem közleménynek hogy közzétetted, így nem vonatkozik rá a rendelet sem.
Legalábbis is ez áll a rendeletben...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.04.12. 16:38:05

@kompi: A rendeletet szerintem azért hozták létre, hogy ott büntessenek ahol csak tudnak és hamarosan meg is fog történni az első bírság. Nekik mindegy, nekem nem:) Így inkább kiírtam.

kompi · http://filmtrailer.hu 2012.04.12. 20:05:08

@koimbra: És tuti biztos vagy benne, hogy ez megfelel nekik?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.04.12. 20:53:36

@kompi: Majd kiderül, remélem értékelik a szándékot.
süti beállítások módosítása