Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Norton, Bernal, Penn és Hall a Robotzsaruban

2012.04.13. 13:31 koimbra 1 komment

Úgy látszik sínre került a Robotzsaru reboot, idén Jose Padilha vezényletével hozzálátnak a forgatáshoz, a bemutatót 2013 augusztus 9-re tűzték ki. A főszerepet Joel Kinnamanra osztották, annak ellenére, hogy Padilha kijelentette, hogy ez ízig-vérig amerikai színész fogja megkapni a főszerepet (Kinnaman Stockholman született, édesanyja svéd).

Edward Norton, Gael Garcia Bernal, Sean Penn és Rebecca Hall jelenlétére számíthatunk a filmben. Norton egy Norton nevezetű tudós-zsenit fog megformálni, aki a Robotzsaru program kiötlője. Bernal Jack Lewist kelti életre, ő Murphy társa lesz és viszonyba keveredik volt feleségével, a nőt Hall játszhatja. Penn pedig egy híradós fickó bőrébe bújhat, főleg politikai témában lesz jártas és a baloldal nézeteit képviseli.

Címkék: robotzsaru reboot miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr594408293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2012.04.13. 18:00:12

eddig nem nagyon hittem/teszett az ötlet de egyenlőre nem rossz nevek csatlakoznak.
süti beállítások módosítása