Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lea Michele a Dorothy of Ozról

2012.04.17. 10:10 koimbra 2 komment

Akárcsak Hófehérke vagy Pán Péter Óz is eléggé felkapott mostanság az Álomgyárban. Sam Raimi már az utómunkálatoknál jár, John Boorman is tervezett nemrég egy animációs film és Drew Barrymore asztalán is akad egy tervezet. Mind közül a leghamarabb a Will Finn és Dan St. Pierre rendezésében érkező animációs alkotás fut be, amelyre akár folytatásként is lehet tekinteni.

Dorothy visszatér Óz birodalmába, hogy segítsen barátainak és együtt győzzék le a nyugati boszorkány varázspálcájával gonoszságokat elkövető Jestert. Befutott az első videóanyag, ebben Lea Michele (Dorothynak kölcsönzi a hangját) beszél a filmről és még dalra is fakad.

 

Címkék: dorothy of oz

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr944456329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.04.17. 15:04:43

Ez majdnem olyan, mint az Alice Csodaországban... visszatér, és bla-bla-bla.....

borisz 2012.04.18. 00:38:01

akkora utálatos paraszt szokás ez, hogy egy animációs produkcióról a színészek nyilatkoznak. még ha motion capture, ok, szólaljanak meg ők is, de miért nem a rendező vagy a vezető animátor mesél? nekik legalább lenne mit...
süti beállítások módosítása