Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aronofsky George Washingtonról készítene filmet

2012.04.18. 11:46 koimbra 4 komment

Darren Aronofsky nyáron lát hozzá Noé filmjéhez, de már javában tervezgeti következő művét. Egyelőre támogatóra van szüksége, úgy fest a helyzet, hogy a The General címre keresztelt produkció a Paramount falai között ölthet formát.

A történet George Washingtonról szólna, ugyan a konkrét sztori nem ismert, az azonban biztos, hogy nem egy életrajzi-történelmi drámáról van szó, sokkal inkább a Nincs bocsánathoz lesz hasonló. A forgatókönyvet Adam Cooper és Bill Collage tették le az asztalra, nekik korábban a Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist) és a Felvéve (Accepted) filmekhez volt közül.

A rendező nem esik kétségbe, ha végül a Paramounttal nem sikerülne megegyeznie, ugyanis elég nagy az érdeklődés a projekt iránt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954458628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2012.04.18. 12:53:09

Jönnek össze-vissza ezek az Aronofsky hírek. Szó volt Robotzsaru remake-ről, meg a Machine Man megfilmesítéséről. A franc se tudja már követni.

vrango 2012.04.18. 15:54:20

Az a helyzet, hogy Araonofsky nagyon szétesett a válás (vagy ki tudja, mi) miatt, és nem tudta meglovagolni a Fekete Hattyú sikerét; a munkáiról keringő hírek sajnos nem elegek a rajongóknak sem... talán majd a Noéval megint megmutatja, hogy nem kell őt leírni:)

Drakeamarth 2012.04.18. 18:20:27

Kicsit sótlan projektnek tűnik Aronofsky-hoz.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.04.18. 21:13:18

@kaamir: A Fekete hattyú sikere után hirtelen kapós lett Aronofsky, próbálták sok filmmel összehozni és ő is próbálkozik egyes tervei megvalósításával.
süti beállítások módosítása