Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chastain is benne lesz a Vasember 3-ban + *Update*

2012.04.24. 10:04 koimbra 3 komment

Jessica Chastain inkább a drámai vonalon mozgott, de most a Vasember 3-ban domboríthat. Egy vonzó tudóscsajt játszhat el, aki van olyan okos, mint Tony Stark. A színésznő korábban esélyes volt a szerepre, de egyéb elfoglaltságaira hivatkozva nemet mondott, ám  The Disappearance of Eleanor Rigby: Hers forgatása kicsit tolódik, ezért Chastain-t újra megkeresték egy ajánlattal. A stúdió listáján Isla Fisher, Gemma Arterton, Diane Kruger neve szerepelt még.

Jelenleg nem tudni, hogy a jó oldalt fogja-e erősíteni vagy Ben Kingsley-nek, a film gonoszának fog-e segíteni. Jon Favreau kiszállt a rendezői székből, azt Shane Black foglalhatta el és a forgatókönyvet is ő írta.

Update: A Neonpunch oldal egy produkcióhoz közel álló forrásra hivatkozva azt írja, hogy nagy valószínűség szerint Andy Lau is leszerződik a filmre. Nem meglepő, hiszen a DMG kínai cég is beszállt a film elkészítésébe és kell egy-két távol-keleti sztár is az alkotásba. Lau Tony Stark egyik jó barátját fogja megformálni, aki az amerikai milliárdos kínai vállalatát igazgatja és állítólag segít néhány páncél megalkotásában, amelyekbe megbízható emberek bújnak. Ezzel a sereggel a Mandarin (hoppá!?) nevezetű terroristasejt ellen vonulnak, ugyanis azok Amerikát és Kínát is megfenyegetik.

Címkék: vasember miújság sequel képregényből film vasember 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr854470170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.04.24. 12:57:12

1 év... jaj, de sok mééééég!!!!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.24. 13:20:28

@A nép fia: addig is itt vannak az Angyalok mindjárt.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.24. 15:09:06

érdekes, Mandarin terrorista sejt lesz, nem ember?!?!
süti beállítások módosítása