Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leo és Schweiger a Charlie Countryman drámában

2012.04.24. 10:58 koimbra Szólj hozzá!

A The Necessary Death of Charlie Countryman főszerepére Shia LaBeouf-ot nézték ki először, miután lelépett Zac Efron került a helyére, de ő is távozott. Ekkor LaBeouf ismét feltűnt a horizonton és a projekt közelébe érve megállt és nem ment tovább. A színész játszhatja a Kelet-Európába utazó Charlie-t, ott ismerkedik meg egy lánnyal (Evan Rachel Wood), bele is szeret. Kapcsolatukat azonban beárnyékolja, hogy a lány apja hírhedt gengszterfőnök.

Melissa Leo formálja meg Charlie elhunyt édesanyját, akinek szelleme átsegíti  fiát a különösen nehéz megpróbáltatásokon. Til Schweiger egy szerb háborús bűnöst testesít meg, Mads Mikkelsen pedig Wood apját, a kegyelmet nem ismerő keresztapát játszhatja.

A forgatókönyvet Matt Drake írta jó pár évvel ezelőtt, annak ellenére, hogy művét sokan kiválónak titulálták mégsem tudták gatyába rázni a tervezetet.  Fredrik Bond  reklám-és kliprendező arra vár, hogy végre eldördülhessen az első csapó és elkezdhesse a forgatást. Májusban elvileg beleharsoghat a hangszórókba: "Aand...Aactioon!"

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr974470308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása