Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McKay rendezheti az Uptown Saturday Night remake-et

2012.04.27. 09:55 koimbra Szólj hozzá!

Will Smith jó tíz éve birtokolja az Uptown Saturday Night remake jogait, azóta megfordult egy-két filmes a projekt környékén, de 2010 elején már nagyon úgy festett a helyzet, hogy megvalósulhat a filmet. Robb és Mark Cullen, a Két kopper (Cop Out) írói már nagyjából elkészültek a forgatókönyvvel és David Dobkin nevét emlegették lehetséges rendezőként. Azóta nem jött túl sok info a tervezet környékéről, de persze nem merült feledése.

Mint kiderült, a szkript újabb változatát Tom Dowling szállította le és Adam McKay-t próbálják beleültetni a rendezői székbe, ami valószínűleg sikerülni is fog. De...McKay az Anchorman folytatása után vágna bele a forgatásba, ami azt jelenti, hogy pár év múlva vagy leváltják vagy végleg parkolópályára kerül a remake. Már csak azért, mert az Anchorman második felvonásáról évek óta beszélnek, de nem jutnak vele egyről a kettőre.

Az egyik főszereplő Smith lenne, mellette Denzel Washington poénkodhatna. Az 1974-es verzió két balszerencsés barátról szól, akik egy illegális night clubban akarnak szórakozni. De pont akkor rabolják ki a helyet és a tettesek a pénztárcájukat is elviszik. A legnagyobb probléma az, hogy kiderül nyertek a lottón és a szelvény pont az egyiküknél volt.
 

Címkék: remake miújság uptown saturday night

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr994476080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása