Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Copley az Open Grave horrorban

2012.05.02. 16:47 koimbra 2 komment

Sharlto Copley hamarosan Magyarországra jön, mivel itt forog az Open Grave horror és ő lesz a főszereplője. A produkciót Gonzalo Lopez-Gallego dirigálhatja le, aki legutóbb az Apollo 18-at tette le az asztalra. A District 9 sztárja egy olyan fickót alakít, aki rothadó testekkel körülvéve és emlékek nélkül tér magához egy gödör mélyén. Kezdetben fogalma sincs, hogy miképp került oda és hogy ki is lehet ő, de a bevillanó emlékképek hatására egyre inkább úgy tűnik, hogy a gyilkos saját maga. Copley mellé leszerződött Josie Ho és Thomas Kretschmann is.

A színész ezt követően Spike Lee kamerája elé áll, szeptemberben veszi kezdetét az Oldboy remake forgatása. Ebben Copley Adrien Pryce milliárdost formálja meg, aki valamiért tönkreteszi Joe Douchett (Josh Brolin) életét.

Címkék: miújság open grave

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr924484657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vazzegabi 2012.05.02. 19:45:59

Egész jónak tűnik sztori alapján, majd kiderül mi lesz belőle.

Doro_ 2012.05.02. 22:58:12

Kicsit Wrecked hatása van így hirtelen :)
süti beállítások módosítása