Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Green a 300 folytatásáról, Wood zongorista lesz, dinók LA-ben

2012.05.02. 21:51 koimbra 1 komment

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden.
Gary Ross bevállalta az egyik Houdini filmet, a The Secret Life of Houdiniből nem életrajzi produkció, hanem inkább akció-kalandfilm lesz.

Joe Roth lesz a producere az Anomaly képregényből készülő alkotásnak, a történet 2717-ben játszódik, az emberiség meghódította a galaxist, a középpontban egy felfedező csapat áll, akik konfliktusba keverednek az egyik bolygón.

Nick Frost a Cuban Fury vígjátékban egy népszerű salsa táncost formálhat meg, akinek Chris O'Dowd tönkreteszi a karrierjét. Frost ezt követően maga alá zuhan, de végül úgy dönt, hogy nem adja fel és visszatér.

Rodrigo Cortes a Grand Piano producere lesz, a főszerepre Elijah Wooot kérték fel, aki egy zongoraművészt kelt életre. Öt évnyi kényszerszünet után tér vissza a színpadra és apait-anyait bele kell adnia, csak a siker segíthet rajta.

A Warner John Clisham-et bízta meg egy egyelőre cím nélkül sci-fi akció megrendezésével, a történet szerint dinók támadják meg Los Angelest.

A Fox animációs részlegete vette meg a The Hero's Guide to Saving Your Kingdom könyv jogait. Négy hercegről szól a történet, akik hiába mentettek meg ismert és szépséges mesehősnőket a közönség mégsem ismeri a nevüket. A sors úgy hozta, hogy össze kell fogniuk, hogy elhárítsanak egy nagy veszélyt.

A WWE újabb részt tervez A tengerészgyalogoshoz, ezúttal Mike Mizanint teszik meg főszereplőnek. Mizanin karaktere meg akarja menteni elrabolt unokahúgát, e közben lever néhány terroristát.

Pierce Brosnan bekerült a Coup akció-thrillerbe, egy rejtélyes kormányügynököt alakíthat.

A Pune 52 neo noir előzetese

 

Abraham Lincoln Vampire Hunter featurette

 

Dark Shadows featurette

 

 
 
The Expendables 2 kép
 
Két kép a Mudból
 
 
Kép a Chernobyl Diariesből
 
 
 
Dave Grohl a Foo Fighters frontembere doksifilmet készített a Sound City hangstúdióról, ennek láthatjátok az előzetesét
 
 
Beasts of the Southern Wild előzetes, egy hat éves kislány eléggé optimistán áll hozzá mindenhez, határtalan képzeletével túljut a nehézségeken.

 

Kép A diktátorból

 

Eva Green a 300 folytatásáról

 

 

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr784485250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.05.04. 07:41:58

Frodó akkor majd zongorázni fogja a különbséget a LOTR és a Hobbit között :)

A Mud eléggé felkeltette az érdeklődésemet - szeretem az ilyen Mississippi-feelinges dolgokat.

A felsorolt hírekből amúgy még az Anomaly tetszett meg - valószínűleg azért, mert nagyon várom már a Prometheust :D
süti beállítások módosítása