Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wilson a The Coup thrillerben

2012.04.25. 10:30 koimbra 1 komment

A Dowdle fivérek eladták újabb forgatókönyvüket, a The Coup a főszerepére gyorsan megnyerték Owen Wilsont, a fejesek pedig a forgatás kezdetét októberre tűzték ki. A rendezői székbe John Erick Dowdle huppant bele, Drew Dowdle pedig a produceri teendőket vállalta magára. A tesók korábban a Karantén (Quarantine) remake-en dolgoztak, amelyet John dirigált le, később Drew az Ördög (Devil) horrort vezényelhette le.

A The Coup egy amerikai családról szól, akik egy ázsiai városba érkeznek. Szerencsétlenségükre pont ekkor rohanják le a lázadók a helyet és nem kegyelmeznek az útjukba kerülő embereknek. A família megpróbálja élve megúszni a vérengzést.

Wilson inkább a vígjátékokat részesíti előnyben, ám karrierje mégis egy háborús alkotással, az Ellenséges területtel (Behind Enemy Lines) indult be.

Címkék: miújság thrillerhír the coup

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr854472303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.04.25. 14:55:20

Pont itt lenne az ideje,hogy dobja ezeket a gagyi vígjátékokat, és megpróbálkozzon komolyabb szerepekkel.
süti beállítások módosítása