Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Tatum, Statham és keleti nyugalom

2012.05.03. 16:59 koimbra Szólj hozzá!

Jason Statham és Channing Tatum mellett még magyar dokumentumfilmre is jegyet válthatunk.

21 Jump Street - A kopasz osztag (21 Jump Street): A Derült égből fasírt animációs film rendezői készítették el a 80-as évek egyik sorozatának a mozis verzióját, amelyben Tatum és Jonah Hill egy gimibe beépülve próbálnak egy drogterjesztő nyomára bukkanni.

 

A biztonság záloga (Safe): Jason Statham egy ex-ügynököt formál meg, aki megment egy fontos info birtokában lévő kislányt. Ezzel magára szabadítja a triádokat, az orosz maffiát és a korrupt zsarukat.

 

Keleti nyugalom - Marigold Hotel (The Best Exotic Marigold Hotel): John Madden vígjátékban többek között Judi Dench, Tom Wilkinson és Bill Nighy is felbukkan. Angol nyugdíjasok egy hirdetés miatt Indiába utaznak, de más kapnak, mint amit reméltek. Ennek ellenére teljesen jól előszórakoznak.

 

Némafilm: Magyar dokumentumfilm, amely két siker országgyűlési képviselő életét mutatja be.

 

Együtt élhetnénk? (Et si on vivait tous ensemble?): A Geraldine Chaplin és Daniel Brühl főszereplésével készült francia-német vígjáték. Öt idős barát nem az öregek otthonában akarja leélni hátralévő életét, inkább összeköltöznek.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr774486707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása