Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stolen poszter - Cage tovább próbálkozik

2012.05.16. 17:40 koimbra 3 komment

Nicolas Cage mindent megtesz, hogy karrierje mélypontra jusson. Az elmúlt években egyre-másra vállalt be gyatra filmeket, kasszasiker alig akadt 1-2, de annál bukta született. A Stolen forgatókönyvét David Guggenheim vetette papírra, aki mostanság eléggé felkapott, a Védhetetlen (Safe House) mellett még a Narco Sub történetét is sikeresen eladta.

Cage karakterének a lányát elrabolják és csak annyit tud, hogy egy taxi csomagtartójában tartják fogva. 12 órája van, hogy összeszedjen 10 millió dollárt, különben...

A filmet Simon West, a Con Air és A mestergyilkos (The Mechanic) alkotója dirigálta. Malin Akerman, Danny Huston és Josh Lucas próbálják élvezhetőbbé tenni a produkciót. Bemutató valamikor idén.

 

Címkék: képben poszter stolen

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr794520592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.05.16. 21:47:19

Mondjuk ez akár még jó is lehet.

pongi30 2012.05.17. 17:36:18

Mi a baj N.C.-vel. Szerintem elég jó filmjei voltak ebben a pár évben! A veszélyes bangkok és a féktelen harag az elég gagyi volt végül is!

Dean6 2012.05.17. 17:44:29

@pongi30: Pont ez az,hogy közepes filmjei vannak már egy jó ideje, sikereket meg egyáltalán nem érnek el. Elvállal mindent,már ez a gond,viszont jelentős szerepeket nem ajánlanak fel neki,mert már nem vonzza az embereket a moziba a neve.
A nemzet aranya 2 óta nem ért el anyagi sikert,kivétel a knowing.
Csinálja a nemzet aranya folytatásokat,legalább nem süllyedne tovább.
süti beállítások módosítása