Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Woo rendezi a Youth of Beast remake-jét

2012.05.16. 22:05 koimbra 1 komment

Miután John Woo nagy nehezen szakított Hollywooddal hazatért és leforgatta a Vörös sziklát. Ezt követően megpihent egy csöppet, de nem húzta el túlságosan szabadságát. Kinézte magának Youth of the Beast 1963-ban bemutatott japán filmet és úgy döntött, hogy remake-et készít belőle.

Az új verzió Day of the Beast címre hallgat, a történések Tokióban fognak zajlani, a japán fővárosba érkezik egy nyugati fickó. Itt aztán ahogy kell, belekeveredik az orosz gengszterek és a jakuzák közötti háborúba.

Az angol nyelven készülő akciófilmet a 100 éves fennállását ünneplő Nikkatsu japán stúdió finanszírozza. John Woo úgy nyilatkozott, hogy ezzel a remake-kel tiszteleg  azon nagyszerű produkciók és alkotók előtt, amelyek létrejöttében segített a Nikkatsu. Úgy érzi, hogy ez hatalmas megtiszteltetés.

Címkék: remake miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364521137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkristof92 2012.05.16. 23:43:58

Imádom a munkásságát úgyhogy jöhet!:)
süti beállítások módosítása