Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sarandon és Monaghan a Still of Night thrillerben

2012.05.18. 20:23 koimbra Szólj hozzá!

Az Exclusive Media fogja finanszírozni Jonathan Mostow új thrillerét. A Terminátor 3 rendezője vetette papírra a Still of Night forgatókönyvét és rendezői feladatokat is el fogja látni. A két főszereplőt is meglelték, Susan Sarandon és Michelle Monaghan bólintott rá a tervezetre.

Monaghan alakítja Katie Tylert, a karrierista, feltörekvő nőt, akit csak az foglalkoztat, hogy egyre feljebb és feljebb kapaszkodjon a szamárlétrán. De mikor fülébe jut, hogy húga, Gwen eltűnt mindent sutba dob és saját maga próbál a nyomára akadni. Végül egy elég csúnya összeesküvésben találja magát, amiből úgy tűnik, hogy lehetetlen jól kijönni, csakis kegyetlen és embertelen következményei lehetnek a dolognak. 

Sarandon egy bűnözőt játszik, az ő eszén kell túljárnia Monaghannak, hogy megmentse testvérét és egyben saját magát, mielőtt túl késő lesz. A forgatás augusztusban veszi kezdetét és valamikor jövőre mutatják be a filmet.

Címkék: miújság thillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr14524889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása