Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Peter Weir próbálkozhat a The Keeppel

2012.05.20. 20:24 koimbra Szólj hozzá!

Még 2008-ban jelentették be, hogy megfilmesítik Jennifer Egan népszerű könyvét. A gótikus regény forgatókönyve Ehren Kruger keze alatt formálódott, aki az Eredet (Inception) és A kör (The Ring) ötvözeteként írta körül a filmet.  Majd Niels Arden Oplev érdeklődött a rendezés iránt, ám a svéd Tetovált lány (The Girl With the Dragon Tattoo) alkotója lelépett, Peter Weir vette fel a földön heverő gyeplőt, még a forgatókönyvet is teljesen átdolgozza.

Két unokatesó gyerekkora óta nem látta egymást, de egy lepukkant kelet-európai kastély renoválása kapcsán ismét találkoznak. A közös munka az elején még zökkenőmentesen halad, később több érdekes átjáróra, titkos folyosóra bukkannak és a környékbeliek is furcsán viselkednek. Ahogy egyre több időt töltenek a helyen újra előtörnek a gyerekkorban átélt traumák, szörnyű történések. A kastély az oka mindennek, együttes erővel próbálnak kijutni a falak közül, ám ez ahogy sejthető nem megy egyszerűen.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154528070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása