Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Sötét zsaruk

2012.05.24. 16:40 koimbra 4 komment

Visszatért K és J ügynök, de a héten nem csak ők próbálják becsalogatni a mozikba a nézőket, viszont biztosra vehető, hogy a többire nem ülnek be annyian, mint a Men in Black 3-ra.

Men in Black - Sötét zsaruk 3. (Men in Black 3): Csak elkészült a forgatókönyv problémákkal küzdő franchise harmadik része, J ügynök visszautazik 1969-be, hogy megakadályozzon egy űrlényt abban, hogy kinyírja K-t.

 

Tegnap éjjel (Last Night): Végül ideért a Massy Tadjedin által dirigált dráma, amelyben egy házaspár külön tölt egy éjszakát. A férfit egy kolléganője próbálja elcsábítani, az felesége eközben találkozik régi szerelmével. Sam Worthington, Eva Mendes, Keira Knightley és Guillaume Canet a főbb szereplők.

 

A folyosó (Isolerad): 2010-es svéd thriller, egy orvostanhallgató vizsgáira készül lakásában, de egyik szomszédja folyamatosan kérésekkel zavarja meg őt, majd felbukkan a lány féltékeny exe is. A diák egyre jobban úgy érzi, hogy ellene konspirálnak.

 

Viszlát, első szerelem! (Un amour de jeunesse): Francia-német romantikus dráma, Sullivan szakít a nála négy évvel fiatalabb Camille-lal miután külföldre utazik. Évekkel később Camille összeházasodik egy építésszel, ekkor fut össze Sullivannal.

 

Kezeket fel, srácok! (Les mains en l'air): Szintén egy 2 évvel ezelőtti film, a francia drámában a migráció kerül a középpontba, ezen belül is Milena emlékszik vissza fiatalkorára, amikor Párizsba költözött jobb élet reményében. Előzetes erre.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr144544067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.24. 19:22:31

Megnéztem a Mib 3-at, és én egyáltalán nem voltam elájulva tőle. Olyan lett kb mint a 2.rész. Majd bővebben máskor,csalódott vagyok.

Elanor_ 2012.05.24. 19:24:49

juhuhuuuu, végre, remélem, jó lesz a MIB3.

Elanor_ 2012.05.24. 19:29:26

megnéztem ennek a Tegnap éjjelnek a trailerét, imádom az ilyen filmeket, amik igazi emberekről szólnak. :)

a8zoli 2012.05.24. 20:30:32

megnéztem és igazából többet vártam ... elég kiszámítható volt meg kusza volt sokminden , ebből is az lehet hogy sokáig forgatókönyv nélkül forgattak... de olyan jelenetek mint az időzsaruban volt hogy a főgonosz tanácsokat ad a korábbi önmagának... tommy lee jones meg iszonyatosan keveset szerepelt sztem. látvány nem volt rossz de sok horror vidámparkos jelenet van benne...
Hála égnek sercinger se sokat volt benne vhogy nem bírom elviselni , akárcsak az emberét hamilton-t :D
süti beállítások módosítása