Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cooper mesterlövész lesz

2012.05.25. 11:09 koimbra Szólj hozzá!

A Navy Seal egyik hőse, katonák védelmezője Chris Kyle vot. Az úriember rodeósként ténykedett, majd belépett a seregbe, ahol a mesterlövész puska vált a kedvenc fegyverévé. 10 évet húzott le, Irakban is félték a nevét, 80.000 dolláros vérdíjat tűztek ki Kyle-ra és elnevezték Ramadi Ördögének. 255 alkalommal talált telibe, ami rekordnak számít a seregben. Amerika hőse később könyvet is írt American Sniper címen, amely 13 hetet töltött a New York Times bestseller listájának az élén.

A könyv megfilmesítési jogait a Warner szerezte be, Bradley Cooper saját produkciós cégével segít be a tervezet elkészítésébe, producerként állt be a film mögé és úgy fest a helyzet, hogy az alkotásban ő pisloghat a puska távcsövébe. A forgatókönyvet Jason Dean Hall veti papírra. A forgatás kezdete nem ismert, Cooper teljesen elfoglalt.

Címkék: miújság könyvből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr404545338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása