Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pfeiffer De Niro oldalán

2012.05.30. 11:02 koimbra 2 komment

Luc Besson maffiafilmet készít, amit nagy adag humorral fog fűszerezni. A Malavita címre hallgató produkció Tonino Benacquista regényén (Badfellas) alapszik és augusztusban indulna a forgatás. Robert De Niro vállalta el a főszerepet, aki a maffia egyik embert alakítja, majd információkat szivárogtat ki a hatóságoknak, cserébe családjával együtt bekerül a tanúvédelmi programba. Michelle Pfeiffer domboríthat az oldalán, a színésznő De Niro nejét formálhatja meg. Az asszonnyal nem érdemes kekeckedni, ugyanis könnyen lángra lobbanhat háza vagy akár ő maga is.

De Niro hosszú pályafutása során több alkalommal fordult meg maffiafilmben. A keresztapa második részében nyújtott alakításáért Oscart nyert, a Casinoért még csak nem is jelölték, de kiváló alakítást nyújtott benne. A Csak egy kis pánik két részében még viccelődhetett is. Pfeiffer számára sem ismeretlen ez a műfaj, A sebhelyesarcú klasszikusban játszhatott, majd A keresztanyában szállíthatott le néhány humoros jelenetet.

Címkék: miújság könyvből film malavita

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr574554590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.05.30. 14:19:36

nem hiszem, hogy van még ember akinek szimpatikusak a gengszterek
ugyanis a valóságban korántsem olyan kedvesek azok az emberek, akik gyengéket fosztanak ki, lányokkal kereskednek, vagy mások lakását lopják el.
egy 200 kilós cigány aki megver és kirabol egy öreg nénit, vagy drogot qad el gyerekeknek

hát ezek a gengszterek

semmi férfias nincs az ilyen filmekben,
férfi attól leszel ha tisztességesen felneveled a családodat
menő öltönyt meg bárki hordhat, aki egy kicsit is igényes

sjbee 2012.05.30. 19:41:40

@Söci:
Megértem, amit írsz, részben igazat is adok, de...
A kanbodzások, nem ettől lesznek maffiózók, továbbá a néző sem fogja kevésbé utálni az említett valóságos maffiát csupán mert jól szórakozik egy ilyen jellegű filmen. De még tovább megyek, senki sem fog kényszert érezni az ilyen filmek hatására, hogy idős embereket gyilkoljanak, terrorizáljanak. Lényeg a lényeg, ez csak film. Elcsépelt mondat, de ezt kell szem előtt tartani.
süti beállítások módosítása