Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2012.05.30. 10:10 koimbra Szólj hozzá!

Ezért volt olyan béna Kristen Stewart

            Több paródia is született már arról, hogy Kristen Stewart milyen furcsán viselkedik, ha nyilvános eseményeken ráirányul a közfigyelem. Most elárulta, mi ennek az oka. Sokáig nem tudott mit kezdeni azzal, hogy híres lett, és az emberek barátkozni akarnak vele, sőt egyesek még meg is tapogatnák, igaziból van-e. A most 22 éves színésznő 13 évesen lett sztár a Pánikszoba egyik főszereplőjeként, és sokáig nem tudta feldolgozni, hogy egy sztárnak egy pillanat nyugta sincs, ha kiteszi a lábát otthonról. „Ha elmentem egy étterembe a családommal, és odajöttek hozzám az emberek, nem tudtam, mit csináljak. Begubóztam: magam elé néztem, és nem szóltam egy szót se – meséli a színésznő. – A szüleimet roppant kínosan érintette, hogy ilyen lehetetlenül viselkedem, kértek, hogy legyek kedves, és legalább egy hellót nyögjek ki, de nem ment. Pedig általában nyitott vagyok, és szeretek beszélgetni az emberekkel, de ilyen helyzetekben azonnal leblokkoltam. Most is adódnak kínos pillanatok.”

            A színésznő egyáltalán nem tűnik félénknek vagy zavarodottnak legújabb filmjében. A klasszikus Grimm-mese akció-fantasy változatában, a Hófehér és a vadászban félelmetes harcos, aki egész hadsereg élén indul harcba a gonosz királynő (Charlize Theron) ellen.

            (Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: most csütörtökön!)


Rachel Weisz szájzárat kapott

            Lassan közeledik A Bourne hagyaték bemutatója, de még mindig nem tudni, kicsoda a női főszereplő karaktere, akit Rachel Weisz alakít. Két verzió forog közszájon. Az egyik szerint egy civil, aki a menekülő kém (Jeremy Renner) útjába akad véletlenül, a másik változat viszont úgy szól, hogy a nő is részt vett abban a CIA-programban, amely hősünket könyörtelen gyilkológéppé változtatta. A leghitelesebb forrás természetesen Rachel Weisz lenne, aki viszont egy szót sem szól a figuráról. „Hogy mit szabad erről mondanom? Attól tartok, semmit. Már tiszta paranoiás vagyok emiatt” – szabadkozik a színésznő legújabb interjújában.

            Az viszont tény, hogy a castingolás során nem tévedtek. Az Oscar-díjas Weisz szerencsésen egyesíti a két előző női karakter vonásait. Méltó utódja a vétlen civilnek (Franka Potente) és a beavatott CIA-ügynöknek is (Julia Stiles).

            (The Bourne Legacy – hazai bemutató: 2012. szeptember 6.)  

Aszkéta lett Amanda Seyfried

            Sosem gondolta volna Amanda Seyfried, hogy egy filmmusical olyan szigorú követelményeket támaszt, mint az éppen készülő A nyomorultak. A színésznő egy másik zenés szuperprodukció, a Mamma Mia! sztárjaként lett világhírű, ám az kismiska volt a mostani filmhez képest. „Mindennap énekelnem kell, mert élőben veszünk minden számot, nem úgy, mint múltkor – mondja a klasszikus zenei képzésben részesült szoprán Amanda. – Hogy el ne menjen a hangon, vödörszám iszom a gyógyteát. Reggel a zuhany alatt el kell kezdenem skálázni, hogy mire kiérünk a forgatási helyszínre, már be legyek melegítve. Tilos a dohányzás, és alkoholból is csak egy deci bort szabad naponta. Sajtból is csak pár dekát ehetek, ezt nem is tudom, miért. Szóval aszkéta életmódot kell folytatni, mint egy profi énekesnek.”

A színésznő azonban cseppet sem bánja, hogy így alakult, A nyomorultak musical ugyanis már 11 éves korában megbabonázta. „Amikor először megnéztem, levegőt is alig kaptam. Anyukám azt mondta, életemben ez volt az első dolog, amire képes voltam három percnél tovább odafigyelni.”

            Amanda Seyfried Cosette-et, a prostituált Fantine (Anne Hathaway) törvénytelen lányát játssza A nyomorultakban olyan világsztárok oldalán, mint Hugh Jackman (Jean Valjean) és Russell Crowe (Javert felügyelő).

            (Les miserables – hazai bemutató: 2012. december 27.)

Szakítani fog Blake Lively?

            Berágott az anyósjelöltre Blake Lively, aki több mint két hónapja jár Scarlett Johansson exével, Ryan Reynoldsszal. A kanadai színész édesanyja, Tammy ugyanis azt szeretné, ha a fiatalok minél hamarabb összeházasodnának, és az unokákat ő Vancouverben nevelhetné. Tammy ugyanis nem szeretné, ha utódai New Yorkban vagy Los Angelesben nőnének fel, szerinte Kanada sokkal biztonságosabb és nyugodtabb hely. Blake azonban nem viseli el, ha valaki jobban tudja nála, mit kellene tennie, ezért nő a feszültség közte és Ryan között. Még az is lehet, hogy Tammy okvetetlenkedése megmérgezi kapcsolatukat, és a végén szakítanak. Az anyósjelölt egyébként nem rejti véka alá, hogy fia szerinte jobbat érdemel a szőkeségnél, de ha már így alakult, elfogadja a helyzetet.

            Blake Livelyt legközelebb Oliver Stone brutális thrillerében, a Savagesben láthatjuk. Már megjelentek az első képek a nyakig véres színésznőről, ugyanis a történet szerint az általa alakított karaktert elrabolja és megkínozza egy drogkartell (vezetőiket Salma Hayek és Benicio Del Toro alakítja), hogy barátait rávegyék, dolgozzanak nekik. A filmben fontos szerepet kapott Uma Thurman és John Travolta is.

            (Savages – hazai bemutató: 2012. október)    

Címkék: hírlevél miújság uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr544554435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása