Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Freelancers előzetes - De Niro és Whitaker 50 Cent oldalán

2012.06.02. 12:54 koimbra 1 komment

50 Cent nem érte be a sikeres rapperkarrierrel, színész akart lenni. Elég hamar a DVD piacra szánt alkotások között találta magát és a legújabb filmje, a Freelancers sem tűnik úgy, hogy el fog jutni a mozikba. De mivel vette rá Robert De Nirot és Forest Whitakert, hogy bevállalja a produkciót? Hiába no, bizonyára ügyesen tárgyal (főleg, ha a kezében van fegyvere) és talán a két veterán színész sem akarta megerőltetni magát.

A rapper-színész egy meggyilkolt new york-i zsaru fiát játssza, akinek az útját a Rendőrakadémia elvégzése után édesapja volt társa, Vic Sarcone egyengeti. Sarcone kapitány beválogatja őt a saját kis osztagába, amely kifejezetten az utcai bandákra fékentartására szakosodott. A Playlist jogosan teszi fel a kérdést: Ha Whitaker játssza a kokószippantó, ribikedvelő zsarut, akkor 50 Centnek mi dolga van itt? 

Az akciófilmet Jessy Terrero dirigálta, aki a 50 Cent: The Massacre - Special Edition videót készítette, nevéhez fűződik a Gun alkotás is, ahol szintén a rapper az egyik főszereplő és ő vezényelte le a The New Breed-et is (na abban vajon ki áll a középpontban?). Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Címkék: trailer akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr644561052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2012.06.03. 12:35:36

Annak idején a törvény gyilkosát csak 50 Cent miatt néztem meg moziban, pedig csak mellékszereplő volt! :)
süti beállítások módosítása