Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Oblivion forgatásáról

2012.06.13. 10:35 koimbra 1 komment

Tom Cruise a Mission Impossible 4 után letudta a Csak egy lövés (One Shot) regény filmváltozatát, amely Jack Reacher néven fog futni. Jelenleg a költséges Oblivion sci-fi munkálatain vesz részt, amelyet Joseph Kosinski, a Tron folytatásának a rendezője dirigál.

Kosinski a Disney-nél próbálta tető alá hozni az alkotást, de ott úgy döntöttek, hogy a film nem fér bele a cég családbarát politikájába és készségesen megengedték, hogy az Universal vegye szárnyai alá a tervezetet. A történet a jövőben játszódik, a Föld lakhatatlanná vált, az emberek a felhők felett élnek és a hátramaradt romok között egy veszélyes idegen faj kószál. Olykor-olykor azért visszatér még néhány ember járőrözni  a Földre. Ide érkezik Jack (Cruise), a veterán katona, kutakodása során rálel egy lezuhant űrhajóra és egy nőre, találkozásuk után sok kérdésre választ kap és több érdekes dologra fény derül.

 

 

 

Címkék: oblivion forgatás képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr174585199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.06.13. 15:50:06

Várós,Tom Cruise most nagyon belehúzott,az elkövetkező 3-4 évben sok filmben fogjuk látni.Üsse még a vasat,amíg csak lehet!
süti beállítások módosítása