Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sid világkörüli tánca

2012.06.20. 19:57 koimbra 5 komment

Szl_2160_resize.jpgAz egész világ együtt táncol. A táncmester pedig Sid, a Jégkorszak ősi hőse, aki az elmúlt évtizedben a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mozisztárja lett. A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (előzetes korhatár: 6) (Ice Age 4 – Continental Drift, hazai bemutató: július 5.) című 3D-s animációs komédia kedvéért pedig még több embert szeretne megmozgatni, mint eddig bármikor.

A film alkotói ezért találtak ki egy táncot, és ezért készítettek hozzá videóklipet: a klip pedig legalább olyan egyedülállóra sikeredett, mint az eddigi a Jégkorszak-filmek. Négy kontinens 16 országának Jégkorszak-rajongói perdülnek táncra benne Siddel és barátaival: Mannyval, Diegóval meg az őscsorda többi tagjával.

A Húsvét-szigetek szobrai, a Tower és a Sydney operaház azonban kevés volna háttérnek: a klipben feltűnik a Hősök tere, a Lánchíd és a Szépművészeti Múzeum is. A londoni szín után, Mumbai előtt Geszti Péter, Sid magyar hangja járja a Trefort néhány diákjával együtt, és a magyar rajongók a Duna-parton is jól ropják: Sid megkerülte és megforgatja a világot: a Jégkorszak 4. kedvéért Mexikóvárostól Londonig, Szöultól Rómáig nagyon sokféle ember táncol együtt.

Címkék: jégkorszak sequel jégkorszak 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr524601327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exilis 2012.06.20. 20:23:16

Gyenge "Matt körbetáncolja a világot" koppintás. A 2012-es Matt tánc épp ma jött ki, végre Magyarok is ropják:

www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk&feature=player_embedded

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.06.20. 20:23:39

Tök jó lenne, ha nem ilyen gányul lenne összevágva.

vrango 2012.06.21. 08:17:38

@totorohun: Azért nem ez a "Matt" volt az első "világ körüli tánc"...
Ott van pl. az "Up to Faith" elnevezésű keresztyén performance, amit ugyanúgy lehett látni Kirgizisztánban (youtu.be/frCD5xYmXAo), mint az Örs vezér téren...

Egyébként nekem ez a Sid-es is tetszett - nyilván, mert szeretem a Jégkorszakot:D
És szerintem jó ötlet volt Gesztitől, hogy ő is beállt a táncba (igaz, hogy ez csak a magyarok számára bír poénlehetőséggel - bár, ki tudja, lehet, hogy a tevés beduin volt Sid arab szinkronhangja :D)

exilis 2012.06.21. 09:01:42

@vrango: Nem akarok offolni, már csak annyit, hogy az Up to Faith is Mat koppintás. Mat 2005 óta nyomja a táncát, az első videót még magának csinálta, de aztán lecsaptak rá a szponzorok. Akit érdekel: www.wherethehellismatt.com/videos/
süti beállítások módosítása