Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Celeste and Jesse Forever előzetes

2012.06.21. 22:20 koimbra 4 komment

Celeste és Jesse a gimiben találkoztak, egymásba szerettek, összeházasodtak, majd rájöttek, hogy ez nem volt éppen túl jó ötlet. A harmincas éveiket tapossák, a nő egy céget vezet, a férfinek nincs munkája és amúgy sincsenek tervei a jövőre nézve. Celeste veti fel először, hogy jobb lenne, ha elválnának, de azért később is tartsák a kapcsolatot. Azaz maradjanak jó barátok. Jesse belemegy a dologba, habár ő továbbra is odavan nejéért.

Rashida Jones életében először forgatókönyvet írt, bár Will McCormackkel közösen dolgoztak a történeten. A színésznő a főszerepet is bevállalta, mellé sikerült megnyerni Andy Samberget. A gyeplőt Lee Toland Krieger kezébe adták, aki utoljára az Alattomos érzelmeket (The Vicious Kind) készíthette el. A mellékszerepekben Ari Graynor, Sarah Wright, Emma Roberts, Elijah Wood tűnnek fel. Amerikában augusztus 3-án mutatják be.

 

Címkék: trailer vígjátékelőzetes celeste and jesse forever

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr834603546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.06.22. 09:45:43

Figyelem, emberek! Megérkezett az Elrabolva 2 előzetese!

sjbee 2012.06.23. 10:03:15

Hű, ez a trailer nagyon tetszik nekem. Várós.

FayeFaye 2012.06.23. 10:16:17

"Amerikában augusztus 3-án mutatják be." es nalunk? kivancsi vagyok, hany lajkot kene osszegyujteni egy filmhez, hogy meggyozzuk a forgalmazokat, hogy vegyek meg magyar terjesztesre?...
süti beállítások módosítása