Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reitman rendezi a Draft Dayt

2012.06.21. 09:58 koimbra Szólj hozzá!

Ivan Reitman ritkán áll be a kamera mögé, az ezredforduló óta csupán három mozifilmet készített, de az Evolúció (Evolution) és A szuper exnőm (My Super Ex-Girlfriend) leszerepelt a kasszáknál, de legalább a Csak szexre kellesz (No Strings Attached) vígjátékkal sikerült korrekt eredményeket produkálni.

Úgy tűnik, hogy a következő filmje a Draft Day lesz, amelynek forgatókönyvét Rajiv Joseph és Scott Rothman írta. A két úriember régóta ismeri egymást, hiszen csoporttársak voltak a New York-i Egyetem Tisch School of the Arts szakán. Joseph azóta már szerzett némi hírnevet, hiszen a Jackie nővér (Nurse Jackie) sorozaton dolgozhatott.

A történet egy hányatott sorsú NFL futballcsapat körül zajlik, aminek a menedzsere a következő idényre megpróbál leszerződtetni egy sztárjátékost. Persze ez nem megy olyan könnyen.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514602120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása