Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sonnenfeld rendezheti a Metal Men képregényfilmet

2012.06.21. 17:18 koimbra Szólj hozzá!

Csak találgatni lehet, hogy a Warner mikor hozza el a DC hőseit a mozikba, de a kiadó egyéb képregényeiből is szeretne filmet készíteni, annak ellenére, hogy a Jonah Hexet és A vesztesek bosszúját (Losers) a kritika lehúzta és a kasszáknál is megbuktak.

Ezúttal a The Metal Menből készülhet el a mozis verzió, amelyet Barry Sonnenfeld, a Men in Black franchise rendezője dirigálhat le. A történet szerint William Magnus, a mesterséges intelligencia szakértője hat kiborgot alkot meg, mindegyiket más anyagból "gyúrja össze" és a nevüket is ez alapján adja: Arany, Vas, Ólom, Higany, Ón és Platina. Van köztük szupererős, nyúlékony és akad olyan is, aki szét tud folyni, ezáltal a legapróbb résekbe is be tud jutni.

Forgatókönyvíró még nincs és a bemutató dátumát sem tűzték ki.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr374603142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása