Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paddington poszter

2012.06.23. 14:52 koimbra 2 komment

A Harry Potter után a Warner próbál olyan regényszériát találni, amelyből esetleg filmfranchise válhatna. Választásuk a Paddingtonra esett, amely 1958 és 1979 között összesen 11 részt élt meg és anno a BBC még egy közkedvelt animációs sorozatot is készített belőle.

David Heyman, a Roxforti varázslótanoncról szóló alkotások producere egyengeti az első rész útját, a történet egy beszélő maciról szól, aki Paddington állomás közelében kószál, majd egy londoni család magához veszi. Paul King, a Repülj velem (Come Fly With Me) sorozat alkotója dirigálhatja a filmet, bemutató 2014-ben esedékes.

paddington.jpg

Címkék: poszter könyvből film paddington

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884606470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.06.23. 23:04:11

Szerintem a Paddington közönsége nem fedi le a HP-ét... főleg, hogy ez utóbbiak Radcliffe-ékkel együtt nőttek fel:)
Amúgy a Paddington volt már rajzfilmben, az okés, de én nem erőltetnék belőle komolyabb (drágább) filmet, mert azért annyira nem jó...

suo tempore 2012.06.24. 14:18:58

nyomják vmelyik rajzfilmcsatornán most is, de nagyon gáz, szörnyen idegesítő

gondolom a 3 évesek lehetnek a célcsoport
süti beállítások módosítása