Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vázlatok egy meg nem valósult LEGO filmhez

2012.06.23. 15:11 koimbra 3 komment

lego.jpgPhil Lord és Chris Miller, a 21 Jump Street - A kopasz osztag és a Derült égből fasírt rendezői 2014-ben szállítják le a LEGO filmet.

Ám néhány évvel ezelőtt a Warner  a Blur Studioval (Batman: Arkham City, The Force Unleashed) közösen tervezgetett egy produkciót. Hiába, mert a terv dugába dőlt, nem láttak hozzá a forgatáshoz, mindenesetre most három concept art kikerült a világhálóra. Ezeket alant láthatod, érdemes rákattintani.

Volt történet is, egy LEGO figura elhatározza magát, hogy szerencsét próbál az emberek világában. Útja során rengeteg LEGO alakkal, karakterrel és járművel találkozik. Többek között néhány kalózzal is összehozza a sors, akik hatalmas fürdőjátékokra vadásznak.

 

 

Címkék: lego concept art

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454606485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunsmoke (törölt) 2012.06.23. 18:41:48

Egy stop-motion féle lego film még érdekelne, egyébként meg nem is értem ezeket a számítógép animációval készült lego sorozatokat. Majdnem olyan, mint interneten lego-t építeni.

suo tempore 2012.06.24. 14:20:51

én megnézném, nem tűnik rossznak

de az a gőzmozdony mit keres benne?

megnevezhetetlen · http://www.facebook.com/xyzdg1981 2012.06.25. 23:36:02

@suo tempore: Néhány ismertebb franchisenak jutott jó pár készlet, így a Thomasnak is; gondolom az az Indy-Lego figura se véletlen kapaszkodik az ütközőjén :)
Amúgy lehetne már valakinek igazán vér a pucájában és készíthetne egy kevert stílusú és technikájú animációs filmet, ez pont meg is felelne erre a célra
süti beállítások módosítása