Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robot & Frank előzetes

2012.06.25. 22:23 koimbra 3 komment

A nem túl távoli jövőben játszódó filmben Frank a kivénhedt besurranó tolvaj egyedül éldegél, már régen nem tört be sehová, mondhatni nyugdíjba ment. Gyerekei is felnőttek már és nem laknak vele, de ugyanakkor nem szeretnék egyedül hagyni az öreget. Végül egyik fia vesz neki egy humanoid robotot, ami egyáltalán nem tetszik Franknek. De ha már ott van hát kihasználja a masina képességeit, amiről kiderül, hogy nem csak kertészkedni vagy főzni tud, de ki lehet okítani tolvajlásból is.

Frank Langella játssza a főszerepét, Liv Tyler a lányát, James Marsden pedig a fiát alakítja. Susan Sarandon a könyvtárost formálhatja meg, aki egyben a romantikus vonalat is képviseli.

A filmet az újonc Jake Schreier rendezhette meg, a forgatókönyvet Christopher D. Ford vetette papírra, aki eleddig a tévé világában ténykedett. Amerikában augusztus 24-én küldik a mozikba. Talán egyszer hozzánk is befut. A produkció már begyűjtött egy elismerést is, a Sundance-ről az Alfred P. Sloan díjjal távozhatott.

Címkék: trailer drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr644611190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2012.06.26. 09:38:50

baromsag :DDD
de mondjuk, ha ugy veszem, h ez egy one man show, mint a Buried vagy a Fulke volt... akkor tuti erdemes megnezni.

Globetrotter2014 2012.06.26. 10:55:08

Ez a film nagyon jónak ígérkezik!
süti beállítások módosítása