Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alex Cross előzetes és poszter

2012.06.26. 12:07 koimbra 1 komment

Dr. Alex Cross eleddig kétszer nyomozhatott a vásznakon, A gyűjtőben (Kiss the Girls) és A pók hálójában (Along Came a Spider) Morgan Freeman alakíthatta a karaktert. A Fox 2010-ben döntött úgy, hogy ideje lenne egy előzményfilmet készíteni a bűnügyi pszichológusról. A főszerepet Idris Elba játszhatta volna, de ő valamiért elhagyta a fedélzetet, helyére Tyler Perry lépett, aki eleddig afro-amerikaiaknak szóló alkotásokat készített.

A rendezői feladatokat Rob Cohen vállalta be, tőle utoljára A múmia harmadik részét láthattuk, amivel be is halt a franchise (és éppen a rebooton gondolkodnak). Cross ellenfelét Matthew Fox alakíthatja, de jelen lesz még Rachel Nichols, Jean Reno és Ed Burns is.

Cross egy sorozatgyilkost próbál kézre keríteni, de ahogy megszokhattuk, ez egyáltalán nem megy egyszerűen. Michael Sullivan profi és nem sétál bele olyan egyszerűen a rendőrség ölelő karjaiba. Az alvilági körökben Mészáros gúnynévre hallgató fickó kemény dió, Cross számára pedig akkor válik személyessé az ügy, amikor felesége is az áldozatok listájára kerül. Amerikában október 19-én mutatják be, hozzánk november 8-án érkezik.

 

Címkék: trailer könyvből film prequel thrillerelőzetes alex cross

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr294612071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.06.27. 04:15:44

Elég középszerű filmnek tűnik,Tyler Perry meg nagyon unhatja már a vígjátékait... Semmi újat nem tud felmutatni,így nem is várom.
süti beállítások módosítása