Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Simpson kisfilm 3D-ben a Jégkorszak 4 előtt

2012.06.26. 20:40 koimbra 2 komment

jegkorszak4.jpeg

Motkányhoz híres vendég érkezik: a Simpson család!

Öt évvel első mozis bemutatkozásuk után egy négyperces kisfilmmel tér vissza a nagyvászonra a Simpson család, méghozzá 3D-ben, amit a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens 3D (6) előtt láthatnak a mozinézők. A vicces kisfilm a család legfiatalabb tagjának egy napját mutatja be: a bájos, és mindig tettre kész Maggie most az oviban keveredik izgalmas kalandokba, ahol ismét bebizonyítja, hogy mennyire okos a korához képest. Kivételesen nem a tipegő Maggie az, aki életveszélyes helyzetbe kerül, hanem ő az aki mentőakcióba lendül. A humoros, és látványos rövidfilm a nyár egyik nagy kedvencének ígérkezik.

A sorozat régi alkotói mind kivették a részüket a kisfilm elkészítéséből, de azt állítják, ez nem egy újabb egész estés mozi bevezetője.

– Csak meg akarjuk köszönni a rajongóknak, hogy 25 éve kitartanak mellettünk – mondta az Entertainment Weeklynek Al Jean, executive producer. – Ami pedig az új nagyfilmet illeti: sosem lehet tudni. Meglátjuk.

Rajongói hamarosan újra a mozikban üdvözölhetik az őstörténet legmulatságosabb csordáját is: Sid és barátai valamint a makkjáért jégen-földön megharcoló motkány visszatér a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (Ice Age 4 – Continental Drift, hazai bemutató: július 5.) című filmben. Legutolsó felbukkanásuk óta a technika fejlődött, a humor pedig nem fogyott: a 3D-s animációs vígjáték elképesztően látványos és nagyon vicces. És aki a Jégkorszak 4.-re vált jegyet, az egyúttal az eddig még nem látott Simpson rövidfilmet is megtekintheti.
IC Press

Ezen felül egy szinkronos jelenetet is láthattok a Jégkorszak 4-ből

Címkék: 3d jégkorszak sequel jégkorszak 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr694613276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.06.27. 04:13:27

Nálam a Simpsons a legjobb,azonnal meg is örültem,hogy talán lesz új movie,de sajnos nem.Kár érte.

Atkakukac1989 2012.06.27. 15:17:21

A Simpson világban pedig van annyi poén és aktualitás a készítők részéről, hogy legalább egy mozifilm simán összejöhetne.
süti beállítások módosítása