Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eisner rendezheti a Stretch Armstrong filmet

2012.07.11. 11:01 koimbra Szólj hozzá!

Négy évvel ezelőtt az Universal még hitt a játékadaptációkban és a Hasbroval megegyezve megszerezte a Stretch Armstrong nyúlós figura megfilmesítési jogait. Bejelentették, hogy Taylor Lautner lesz a főszereplő, majd azt ígérték, hogy 2012-ben a vásznakra kerül a produkció. Időközben elkészült a Csatahajó (Battleship), amely után a stúdió lelkesedése is alábbhagyott.

Év elején a jogok a Relativity Mediához kerültek, ahol Dean Georgaris, A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) írója kezdett dolgozni a forgatókönyvön. Mint nemrég kiderült, a rendezői poszton Breck Eisner tevékenykedhet. A tébolyultak (Crazies) remake után jó ideig próbálta tető alá hozni a Menekülés New Yorkból (Escape From New York) remake-et és a Flash Gordon újabb változatát, de ezekből szerencsére nem lett semmi. 

Címkék: miújság stretch armstrong

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr644644149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása