Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képregényfilmes hírek: DD, F4, Darkness, Joe Golem

2012.07.12. 14:03 koimbra 6 komment

Régóta tervezgetik a Fantasztikus Négyes rebootot, de túl sok érdemlegeset nem hallhattunk a projekt felől, kivéve, hogy Josh Trank nevét emlegették lehetséges rendezőként. A Fox ma hivatalosan is megerősítette, hogy a Chronicle alkotója dirigálhatja le az alkotást, annyira azért nem sietnek, mert csak a Wolverine második része és az X-Men First Class folytatása után indulna a forgatás.

David Slade legutóbb azt mondta, hogy túl lassan formálódik a Fenegyerek remake, mindenesetre elment elkészíteni a Hannibal Lecterről szóló sorozatot. Ám a Foxnak sietnie kell, hiszen ha legkésőbb ősszel nem vágnak bele a forgatásba, akkor a jogok visszaszállnak a Marvelhez. Tehát maximum négy hónap alatt kell megfelelő rendezőt találni a film élére és még a szereplőválogatás is hátra van.

A The Darkness képregényszéria is a vásznakra költözik, ennek főhőse egy fickó, aki képes a sötét seregeinek parancsolni. Len Wiseman, az Underworld széria atyja lesz az egyik producer. 2004-ben a Dimension próbálkozott egy filmmel, a Pang fivérek lehettek volna a rendezők.

A Constantin Film szerezte be a Joe Golem and the Drowning City képregény jogait, amelyet Mike Mignola és Christopher Golden, a Hellboy alkotói álmodtak meg. A filmet Alex Proyas készítheti el. 1925-ben indul a cselekmény, Alsó Manhattan víz alá kerül, de az itt élők többsége mégsem hagyja el a városrészt, berendezkednek az új életre. Ugrunk 50 évet, a kiöregedett bűvész Felix Orlov szeánsza rosszul sül el és néhány gázmaszkos idegenek elrabolja. A 14 éves Molly McHugh próbálja kideríteni, hogy hova vihették barátját.

A kétszeres Eisner-díjas Derf Backderf képregénye is a mozik felé tart. A My Friend Dahmer címre hallgató alkotás a kissé félénk Jeffrey Dahmerről szól, aki két héttel az érettségi után gyilkosságot követ el.

Joe Cornish vezényelheti le a Rust sci-fit. A történet szerint egy jetpack-es srácot egy harci robot üldöz, majd lezuhan egy farmra. Az ott élő család sora elég rosszul megy, de a srác talán kihúzhatja őket a szószból.

Címkék: darkness fenegyerek képregényből film fantasztikus négyes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34648502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.12. 14:26:06

nem a legjobb hírek...
(már ami DD-t jelenti)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.07.12. 14:32:12

@doggfather: Ha a következő hetekben találnak rendezőt és főszereplőt, akkor aggódhatunk.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.12. 15:01:41

@koimbra: akkor kell aggódni ha lesz rendező, meg szereplő???

(jah, te szeretnéd, hogy visszakerüljön mindenképpen??)

Rolee83 2012.07.12. 15:41:33

Jobb lenne ha visszakerülne a Marvel-hez! Arra a verzióra inkább lennék kíváncsi!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.07.12. 16:24:50

@doggfather: Slade azt mondta, hogy elég lassan haladnak, majd elszegődött a Hannibal sorozathoz és már annak az előkészületeivel törődött. Most heteken belül új rendező lép a fedélzetre, akinek október végéig hozzá kell látnia a filmhez. Elég lesz ennyi idő, hogy elképzeléseit elfogadtassa a fejesekkel? Nem lesz kicsit összecsapott? Szóval jobb lesz, ha visszaadják a Marvelnek, talán a következő Bosszúállókban már felbukkan a karakter.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.12. 17:15:01

@koimbra: remélem, hogy nem bukkan fel.

Legyen jó saját filmje, ne űrlényekkel harcoljon.
süti beállítások módosítása