Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb Robotzsaru poszter

2012.07.12. 13:36 koimbra 3 komment

Update: Kiderült, hogy nem hivatalos, csak fan made.

Darren Arononfsky jó ideig dolgozott a Robotzsaru remake-en/rebooton, majd mialatt az MGM megpróbálta gatyába rázni saját magát a rendező távozott a projekt éléről. Inkább a régóta megvalósításra váró Noah tervezetét vette elő, amelyhez hamarosan hozzálát. Mindenesetre Detroit védelmezőjének sem kellett attól tartania, hogy nem szerelik össze, Jose Padilha ülhetett bele a rendezői székbe, majd szép lassan kiosztották a főbb szerepeket. Joel Kinnaman lesz a főszereplő, nejét Abbie Cornish kelti életre és még felbukkan Gary Oldman, Hugh Laurie és Samuel L. Jackson is. A bemutató egy év múlva, augusztusban esedékes, a forgatás nem indult még be, de itt egy újabb poszter

Címkék: remake poszter robocop

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr814648482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jikininki 2012.07.12. 22:10:25

egy év nagyon sok idő, de legbelül nagyon szorítok ezért a filmért.

Spawn85 2012.07.12. 22:12:39

Én most néztem végig a The Killing című sorozatot, abban játszik Joel Kinnaman. De én valahogy baromira nem tudom őt Robotzsaruként elképzelni egyelőre. :)
süti beállítások módosítása