Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eastman a közelgő Tini Nindzsa Teknőcök filmről

2012.07.17. 18:12 koimbra 5 komment

tininindzsa.jpgMióta bejelentették az új Tini Nindzsa Teknőcök filmet a rajongók folyamatosan prüsszkölnek. Ennek egyik oka, hogy Michael Bay is a fedélzeten, aki megemlítette, hogy a főhősök űrlények lesznek. Majd kiderült, hogy 2013 decemberéről 2014 májusára tolták a bemutatót, ami arra engedett következtetni, hogy valami probléma van a projekt háza táján. Ezúttal a pizzakedvelő nindzsa teknőcök egyik szülőatyja, Kevin Eastman próbálta nyugtatni a kedélyeket.

" Amit eddig láttam belőle úgy vélem, hogy könnyedén a legjobb teknőcös film lesz belőle. És most a The Raid-hez hasonló harcjelenetekről és a Majmok bolygója: Lázadás-szerű effektekről beszélek." - kezdte Eastman, majd folytatta. "Sokan aggódnak amiatt, hogy a bemutató decemberről májusra tolódott. Annyit mondanék, hogy a teknőcök 30 éves évfordulója pont arra a májusra esik, szóval ki van ez találva.

Eastman még hozzátette, hogy Michal Bay és csapata odateszi magát és a Paramount támogatja őket. Személy szerint az Amerika Kapitány és Bosszúállók képregényeken nőtt fel és látta az eddig készült képregényfilmeket. Elmondja, hogy eddig is rengeteg alkalommal változtattak, formáltak, csiszoltak és alakítottak egy-egy produkción a rajzolt változathoz képest, szóval nem kell aggódni.


Címkék: reboot miújság tini nindzsa teknőcök

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr354662021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2012.07.17. 19:01:32

Amíg űrből jött teknősökről, meg űrszecska mesterről van szó addig bekaphatják nem érdekel. És valaki szóljon már Michael Baynek hogy fejezze be a gyermekkorom meggyalázását!!!! Elég volt h a Transformerst tönkre vágta... :/ Már látom magam előtt ahogy Leonardo kivont kardal a napfelkeltében áll, jobbra tőle lassítva ledől egy felhőkarcoló, balra tőle az Amerikai tengerészgyalogosok elszántan felsorakoznak, fölöttük pedig ott lobog megtépázva de mégis büszkén az amerikai lobogó...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.17. 20:27:35

hát most engem nem nyugtatott meg, egészen pontosan mivel kellett volna, hogy megnyugtasson?!

Sanosuke 2012.07.17. 20:37:28

@BeniMan: mert ez kell a sok agymosott észak amerikainak sajnos.

Sanosuke 2012.07.17. 20:39:05

én arra lennék kiváncsi bay olvasott ezelőtt TF képregényeket ?

mr.roper 2012.07.17. 23:43:13

és mi lesz a magyar címe? Sci-fi Nindzsa Teknőcök?
süti beállítások módosítása