Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Renner az American Bullsh*t-ben

2012.07.18. 10:29 koimbra Szólj hozzá!

David O. Russell márciusban még gondolkodott azon, hogy ledirigálja-e az American Bullsh*t filmet, végül úgy döntött kellőképpen érdekli a dolog és tud rá időt szakítani, februárban hozzálát a forgatáshoz. Christian Bale lehetett a főszereplő, ő viszont eléggé elfoglalt, így kénytelen volt elhagyni a fedélzetet, Bradley Cooper azonban továbbra is kitart a projekt mellett. Bale helyére Jeremy Renner érkezett. Illetve ez így nem teljesen igaz, ugyanis Cooper átvette Bale szerepét, Renner pedig azt a karaktert formálhatja meg, amelyet eredetileg Cooper alakíthatott volna.

70-es 80-as években esett meg, hogy az FBI egy igazán rafinált szélhámos segítségével megpróbált lebuktatni néhány korrupt politikust. Az Iroda létrehozta az Abdul Enterprises, Ltd fedőcéget, egyik emberül Kraim Abdul Rahman sejknek adta ki magát és több állami hivatalnokkal találkozott. A megbeszéléseket hol hotelszobákban, hol jachtokra szervezték és videóra rögzítették. A ál-sejk mindenkinek nagy összeget ajánlott, amiért cserébe természetesen némi szívességet várt el. Amikor az ügyet megszellőztette a sajtó a köznép ahelyett, hogy éljenezte volna a nagy fogást inkább felháborodott az FBI alantas tettein.

Címkék: miúság american bullshit

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr944663821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása