Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stolen előzetes

2012.07.18. 14:23 koimbra 5 komment

Nicolas Cage gyakorlatilag minden asztalára kerülő forgatókönyvet bevállal. Jó lenne, ha valaki szólna neki, hogy jobb lenne, ha az asztalán sorakozó ajánlatok közül körültekintően választana, mert így hamarosan csak olyan művekhez fogja a nevét adni, amelyeket azonnal a DVD piacon adnak ki és Jean-Claude Van Damme-mal közösen merenghetnek azon, hogy hol is ment félre karrierjük.

A Stolen-ben Cage egy ügyes és rafinált rablót alakít, a legutóbbi akciója során nagy összeget zsákmányolt, ám a rendőrség fülön csípi. Néhány év múlva szabadlábra kerül és inkább azzal foglalkozna, hogy megpróbál közelebb kerülni lányához. Azonban előkerül régi társa, aki a részét szeretné az utolsó melóból. Elrabolja Cage lányát és egy taxiban tartja fogva: vagy kap 10 millió dollárt vagy vér fog folyni.

David Guggenheim, a Védhetetlen (Safe House) írója szállította le a forgatókönyvet, míg a rendezői teendőket Simon West, a Con Air alkotója vállalta be. Danny Huston egy nyomozót alakít, Josh Lucas játssza Cage egykori társát és Malin Akerman is benne lesz a thrillerben.

Címkék: trailer stolen thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr594664326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.07.18. 16:11:14

Nicolas Cage mostanság csak közepes filmeket tud letenni az asztalra,bármennyire is Simon West a rendező,szerintem ez sem néz ki jól.

Blake007 2012.07.18. 16:23:22

Utálom ezt az embert, a neve egyszerűen garancia arra, hogy minősíthetetlen film lesz. Nem képes semmi normálisban részt venni, de talán jobb is.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2012.07.18. 18:28:47

Lassan, de biztosan leküzdi magát oda, ahol az Oscar díjas Cuba Goodin Jr. van. Onnan már csak Michael Madsen van lejjebb.
@Blake007: Ne ess abba a hibába, hogy a mostani filmjei alapján ítéled meg!
Volt ott Ál/arc, Fegyencjárat, Angyalok városa, Szikla vagy éppen A nemzet aranya... vagy Las Vegas, végállomás és még sorolhatnám.
Jobbnál jobb mainstream mozik. Az, hogy az utóbbi időben már a mennyiségre és nem a minőségre voksol, nem vesz el semmit abból, hogy milyen mozikban játszott, és ki ő!

Blake007 2012.07.18. 18:40:02

DE ami volt elmúlt, méghozzá nagyon az ő esetében! De azok se voltak annyira hűde ha nagy filmek.
süti beállítások módosítása