Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Batman és a világvége

2012.07.26. 19:09 koimbra Szólj hozzá!

Batman ellen egy amerikai és norvég vígjátékot küldtek.

A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises): Christopher Nolan Denevérember trilógiája a végéhez ért, nyolc év telt el azóta, hogy Gotham védelmezője legyűrte Jokert és Két-Arcot. Ezúttal Bane terrorizálja a város lakóit és Wayne-nek ismét fel kell öltenie a denevérjelmezt, hogy leszámoljon a gonosszal.


Míg a világvége el nem választ (Seeking a Friend for the End of the World): Steve Carell és Keira Knightley játsszák a főbb szerepeket. Carell karakterét neje magára hagyja, miután kiderül, hogy a Földnek csak napjai vannak hátra, egy aszteroida hamarosan becsapódik. A férfi úgy dönt, hogy megkeresi régi gimis szerelmét, csatlakozik hozzá szomszédja is, akit Knightley formál meg.

King Curling (Kong Curling): Norvég vígjáték. Truls curling bajnok, megtudja, hogy volt edzője halála beteg és csak egy igen igen drága műtét segíthetne rajta. A fickó szeretne segíteni rajta, azt tervezi, hogy régi csapatával megnyeri a közelgő Curling versenyt, így tudna segíteni edzőjén

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474680322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása