Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nekem ma bent sem kellene lennem! III. - írta doggfather

2012.07.30. 10:41 koimbra Szólj hozzá!

A cikksorozat harmadik, befejező része a Shop Stop: The Animation Series-ről szól. Rövidebb lesz, mint az eddigiek, de mivel kapcsolódik szorosan egyik filmhez sem nem akartam csak úgy „hozzácsapni” valamelyik poszthoz.

clerkskevinsm.pngA sorozat 6 részt ért meg, Dante, Randal, és Jay és Néma Bob a szereplők benne, hangjukat az eredeti színészek adták. 2000-ben készült/adták le az ABC-n az első két részt, aztán törölték, 2002-ben pedig a Comedy Central-on adták le egészben. (fenn van a youtube-on, bárki rákereshet.) Eredetileg lett volna folytatása, illetve volt még ötlet további részekre, de azok nem készültek el.

Amolyan átmenet, folytatás az első rész és a második rész között. Az embernek az-az érzése, hogy Smith-nek volt egy-két őrült párbeszédre ötlete és ezekből lett 6 animációs rész. Amolyan vázlatok, tervek a folyamatosan készülő Clerks 2-höz.

Az animációs sorozatban majd minden rész azzal kezdődik, hogy Dante otthon alszik, felveszi a telefont, és siránkozik, hogy neki ma be se kellene lennie, de aztán csak elindul dolgozni. Ott aztán a legváltozatosabb dolgok történnek velük. Részletesebben nem akarok írni róluk, mert annyira spoiler lenne akármi, hogy megölné a sorozat élvezhetőségét.

clerksize.jpg

Ha kicsit alaposabban gondolunk bele, akkor a sorozat nagyon komoly kritika a tv-k rajzfilm, és élőszereplős sorozatainak is, mikor azok paneljeit, sablonjait használja nyakra, főre.

A sorozat nem tesz semmi újat a View Askenverse-hez, se a figurák saját jelleméhez, inkább csak ugyanazokat a kliséket követi, amiket a Shop Stop lefektetett.

10/8-at csak azért ér, mert az animáció nagyon eltalált, főleg Jay sikerült nagyon jóra szerintem.

Címkék: iromány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr644686194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása