Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film lesz a Gyönyörű sorscsapásból

2012.08.01. 10:11 koimbra Szólj hozzá!

sorscsapas.jpgA Warner és a CBS küzdött azért, hogy megszerezze  Jamie McGuire regényének, a Gyönyörű sorscsapásnak (Beautiful Disaster) a megfilmesítési jogait, a licitharcból végül az előbbi jött ki győztesen.  McGuire saját maga adta ki könyvét, amelyből e-bookként gyorsan el is fogyott 200.000 darab. Művét A szürke ötven árnyalata regényhez hasonlították, a stúdiót leginkább azért érdekeli a filmverzió, mert úgy vélik, hogy kevésbé rizikós vászonra vinni, mint E.L. James írását. Egyelőre se rendező, se forgatókönyvíró nincs a fedélzeten.

A könyv tartalma: Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében - azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik. Travis vézna testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer. Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek? (libri.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr944690090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása